Sztárok

Tóth Gabi nem köntörfalazott

Tóth Gabi mentor lett az X-Faktorban. Az énekesnő nemcsak kiváló előadókat akar képezni jövendőbeli tanítványaiból, de a szakma árnyoldalaira is fel akarja készíteni a lelküket.

Hosszas találgatás után lehullt a lepel az X-Faktor negyedik szériájának mentorairól. Geszti Péter mellett ezúttal Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi foglalnak majd helyet az ítészek székeiben. Sokakat megosztott az új mentorok személye, Gabi, mint egyetlen női mentor, azonban nem foglalkozik a rosszakarókkal. „Megosztó személyiség vagyok, de inkább ilyen legyek. Azzal foglalkozom, ami jó, a rosszindulatú megjegyzésekről már tudomást sem veszek. Tíz év alatt megedződtem, és az énekeseket is szeretném erre megtanítani. Ebben a szakmában nemcsak a tehetség számít, ugyanis ha egy pillanatig nem figyelsz, elvesznek tőled mindent” – fogalmazott keményen Gabi. „Magasak az elvárásaim, mivel az én szótáramban a »nem tudom megcsinálni« nem szerepel” – tette hozzá határozottan.

Tóth Gabi nem köntörfalazott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top