Kínos helyzetbe hozták kollégái Szandit

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kínos helyzetbe hozták és kinevették zsűritársai Szandit, aki néhány másodperc feszengő mosoly után úgy döntött, inkább velük együtt nevet.
2013. 04. 28. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ikerpár lepte meg népénekkel Az ének iskolája tanári karát. Gábor és Rafael közösen énekelnek egészen kicsi koruk óta, nagy sikereket érve el népdalversenyeken is. Hajós András szerint produkciójuk igazi férfimunka volt, úgy énekeltek, olyan kiállással, ahogyan azt a felnőtt legények teszik.

A meghatott zsűri dicsérete, a fiúk német származására utalva elhangzott a kérdés, vajon a népdalokon kívül milyen zenét énekelnek és hallgatnak, van-e közöttük német is. Szandi el is dúdolt egy slágert, amit Gáborék ugyan felismertek, de azt mondták, énekelni nem szeretnék. Hajós csapta le a a többiek helyett a magas labdát: „Igen, mert van ízlésük” – mondta. A többiek hangos nevetésben törtek ki, Szandi pedig néhány másodpercig csak udvarias mosolygásra maradt képes. Az ikerpár tanításától viszont nem ment el a kedve, Szandi veszi szárnyai alá a továbbjutott fiúkat.

Kínos helyzetbe hozták kollégái Szandit

 

Olvass tovább

Hozzászólások

kaleva 2013-04-28 17:56

Bocs, Szandi, és nem Szendi...

mircsina 2013-04-28 12:02

Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna....

kaleva 2013-04-28 08:47

Szent ég!

Te baromira félreértetted az egészet! Hajós nem a népdalt cikizte, hanem azt a nótát, amit Szendi kezdett énekelni, és erre mondták a fiúk, hogy ők ezt nem akarják: na erre mondta Hajós, hogy "mert van ízlésük"....

Pont ellenkezőleg van, mint ahogy te képzeled! 

An-na 2013-04-28 07:52

Nagyon szomorú, hogy példa értékűvé vált a népdalok cikizése. Szerintem nagyon szépen és tisztelettudóan viselkedtek, és a Hajós sajnos rombolja az értékeket az ilyen pikírt megjegyzéseivel. Egyáltalán miért kell egy szép népdalt éneklő gyereken gúnyolódni??? Nagyon bele lehet gázolni egy gyerek lelkébe az ilyen humorosnak szánt beszólásokkal. A médiában szereplőket nagyon elvadítja a valóságtól, a csatornának való megfelelési kényszer, nem tekintenek kis áldozataik további sorsára... műsor után úgyis mehetnek majd a süllyesztőbe, csak a mostani "jópofaság" a fontos. Szegény Szandi legalább próbálta menteni a helyzetet, amit a Hajós (állítólag intelligens ember) teremtett. Nagyon kegyetlen, és értelmetlen kitenni ilyen megalázó, lekezelő helyzeteknek a gyerekeket.

Nők Lapja Cafe 2013-04-28 07:52

Kínos helyzetbe hozták és kinevették zsűritársai Szandit, aki néhány másodperc feszengő mosoly után úgy döntött, inkább velük együtt nevet.

Nők Lapja Café: Kínos helyzetbe hozták kollégái Szandit