Sztárok

Durván támadják Molnár Anikót

Nehezen fogadják be és fúrják a magyar sminkesek az egykori Való Világ-sztárt, aki attól fél, kettétörik karrierjét az irigyek.

Támadások kereszttüzében találta magát a ducimodellnek készülő Molnár Anikó, akit nehezen fogad be a hazai „sminkescéh”. A szépségiparban dolgozók egy csoportja szerint az egykori valóságshow-hős nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy Amerikában tanulta a szakma fortélyait, és egyébként is – szerintük – ciki Anikóval együtt dolgozni. Az ismerősei próbálják meggyőzni, hogy ne adjon az ilyen rosszindulatú véleményekre, mert csak irigyek rá, ám a híresség attól fél, az ilyen vélemények tönkretehetik épphogy elindult karrierjét. „Ha az ember megélhetéséről és szakmai hiteléről van szó, akkor nehéz nem foglalkozni az ilyen véleményekkel” – fakadt ki a közösségi oldalán. A Bors ugyan megpróbálta szóra bírni Molnár Anikót, ám ő nem kívánt további kommentárt fűzni a történtekhez. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top