Sztárok

Veréssel fenyegetik a Barátok közt sztárját

A nézők nem tűrik tovább, hogy Rékasi Károly Bartha Zsoltként tovább alázza sorozatbeli kedvesét, Zsófit. Megfenyegették, hogy eltörik kezét-lábát, ha továbbra is bántja a nőt.

Fokozódnak az indulatok a Barátok köztben: azok után, hogy a sorozat Bartha Zsoltja megütötte Zsófit, továbbra is lelki terrorban tartja. Sokaknál már a pofon is kiverte a biztosítékot, a brutális jelenetek pedig Kiss Ramónát lelkileg is megviselik. A forgatókönyvírók azonban további meglepetéseket tartogattak: az egyik részben Zsolt majdhogynem félmeztelenre vetkőztette a jelenleg pincérnőként dolgozó Zsófit, hogy több borravalót kapjon. Zsolt viselkedése annyira megalázó és erőszakos, hogy azt már a nézők sem tűrik tovább, Bartha viselkedésért azonban Rékasi Károlyt akarják megbüntetni. Mint a Bors megtudta, a színészt megfenyegették a privát Facebook-oldalán, mondván, eltörik kezét-lábát, vagy pedig kirúgatják a sorozatból, ha tovább terrorizálja Zsófit. Rékasi állítja, csak jellemtelen férfi bántja a nőket. „Akár férfiról, akár nőről van szó, senki nem teheti meg egy kapcsolatban, hogy ilyen módon vegyen elégtételt a partnerén” – jelentette ki a színész, aki tavaly alapos kivizsgálásnak vetette alá magát.

Veréssel fenyegetik a Barátok közt sztárját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top