Sztárok

Nagy Adri imádja híres anyósjelöltjét

Fél éve, hogy boldog párkapcsolatban él szerelmével Nagy Adri. Az énekesnő ráadásul választottja szüleivel is nagyon jól kijön, ami nem csoda, hiszen a "zapa és a zanya, csuda két jó figura".

A fiatalok akár már egy duettben is eldalolhatnák a kilencvenes évek jól ismert dallamát, hiszen Nagy Adri kifejezetten jó viszonyt ápol szintén zenész szerelme, szintén zenész szüleivel. A fiatal énekesnő fejét ugyanis nem más csavarta el, mint Heilig Tamás, Heilig Gábor és Eszményi Viktória fia. „Rendkívül kiegyensúlyozott a kapcsolatom a párom szüleivel. Az első találkozásnál persze izgultam, de hamar feloldódtam, mivel nagyon lazák, fiatalos gondolkodásúak és jó fejek. Van olyan például, hogy ha Tomi elmegy zenélni, akkor én átmegyek az anyukájához beszélgetni. Viki otthon van az ezotériában és sokat segít nekem, ha legyengülök, vagy bármi bajom van. Mondhatni barátnői viszonyban vagyunk” – árulta el a családi titkokat a Nők Lapja Cafénak Adri.

Nagy Adri imádja híres anyósjelöltjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top