Sztárok

Kigömbölyödött Győzike lánya

Kigömbölyödött Gáspárék kisebbik lánya, miközben a család többi tagja látványosan karcsúsodott. Az orvos figyelmeztet, a showman szerint azonban Virág ráér idősebb korában diétázni - írja a Bors.

Közel egy mázsát dobtak le összesen a Gáspár család tagjai: az elmúlt években a showman összesen 64 kilótól szabadult meg, neje, Bea asszony több mint 10 kilóval lett könnyebb, a két éve fogyókúrázni kezdő nagyobbik lányuk, Evelyn pedig már több mint 23 kiló mínusznál jár. Gáspárék kisebbik lánya, Virág azonban egyre csak gömbölyödik– írja a Bors. A szülei viszont nem aggódnak a túlsúllyal küszködő kislányért, aki egyelőre mellőzi a diétát. „Ő még gyerek, nem lehet fogyasztani, sportoltatni. Ráér még” – jelentette ki Győzike. A dietetikus szakember viszont állítja, most rontják el a kislány táplálkozását, hiszen a gyermekkori elhízás „alapozza meg” a felnőttkori kövérséget.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top