Sztárok

Ez Zámbó Krisztián nagy dobása

Mozifilm készül Jimmy fiának életéből. Az énekes azonban nem szeretne szerepelni a filmben, csupán tanácsadóként vesz majd részt a produkcióban. Az x-faktoros már meg is állapodott a rendezővel.

Film készül Zámbó Krisztián életéből. Mint a Blikk megtudta, a Balázs Béla-díjas operatőrt és rendezőt, Novák Emilt annyira megihlette Jimmy fiának élete, hogy már javában dolgozik a forgatókönyvön. Véleménye szerint a magyar társadalom nagy részét a mai napig foglalkoztatja valamilyen szinte az, mi és hogyan történt pontosan akkor éjjel Zámbó Jimmyvel. „A néha értelmetlennek és igazságtalannak tűnő világ és élet ellen lázadó fiatalokról vajmi kevés alkotás született itthon” – állítja a filmrendező, aki már fel is kereste Zámbó Krisztiánt, az x-faktoros pedig egyből áldását adta a filmforgatásra. A 33 éves énekes – aki nemrég kiadta önéletrajzi könyvét – egyet azonban biztosan nem fog tenni: játszani a róla és a családjáról szóló filmben. „Én azt szeretném, ha ez egy komoly film lenne; ha én játszanám akár önmagamat, akár mást, az csak bohóckodás lenne” – hangsúlyozta az egykor öngyilkosságot fontolgató x-faktoros, aki csak tanácsadóként vesz majd részt a moziban, ami, ha sikerül összeszedni rá a pénzt, még idén elkészülhet. Novák egyelőre nem beszélt arról, kiknek szánja a főszerepeket.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top