Sztárok

Kellemetlen helyzetbe került Éjjel-Nappal Anikó

A nézőknek ismerős lehet az a helyzet, amibe Anikó keveredett az Éjjel-nappal Budapest sorozatban. Nem Marci az első foglalt férfi, akiért az egykori szépségkirálynő-jelölt odavan. Ki ne emlékezne arra, amikor szerelmet vallott Bécinek a Való Világ villájában?

Az élet iróniája, vagy épp a sorozat íróinak fanyar humora, hogy Anikó szerelmi háromszögbe keveredett? Sorozatbeli szerepe szerint ugyanis egykori barátjával, Marcival kavarodott össze, ami miatt Rita előtt egy életre elvágta magát. A forgatókönyvet állítólag valamennyire az élet írja, Anikónak pedig van miből építkeznie, hiszen három évvel ezelőtt szinte kísértetiesen hasonló szituációkban találhatta magát, amikor először Bécinél kopogtatott, majd a kikosarazás után Olivérre vetette ki a hálóját. A srácok barátnői, akárcsak Rita és Zsófi a sorozatban, szintén nem nézték jó szemmel Anikó vallomását. „Direkt próbáltam kerülni az olyan helyzeteket, amikből rosszul jöhettem ki. Egyedül a Bécinél volt az, amikor konkrétan kimondtam, hogy szeretem… nagyon megbántam” – nyilatkozta akkor Anikó.

Kellemetlen helyzetbe került Éjjel-Nappal Anikó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top