Sztárok

Így ünneplik Cipő születésnapját

Partit rendeznek az elhunyt zenész sírjánál a 48. születésnapja alkalmából. A Republic-rajongók mellett az énekes családja is ott lesz az összejövetelen, ahol zene és svédasztal mellett emlékeznek az együttes frontemberére.

A kistarcsai temetőbe várja május 3-án ez elhunyt Bódi László családja és a Republic Baráti Kör a rajongókat, hogy megünnepeljék Cipő születésnapját. Az énekes ugyanis aznap lenne 48 éves. A temetői buli a Kistarcsai Művelődési Házban folytatódik, ahol lesz egy kisebb összejövetel zenés műsorral, svédasztalos vendéglátással. Mint a Republic Baráti Kör vezetője, Szalay Gyula a Borsnak elmondta, az összejövetelen nagy bejelentésre készülnek. „Ki fog derülni rengeteg olyan dolog, ami eddig rejtve maradt. Hogy milyen jogon használják Cipő zenésztársai a Republic nevet, hogy miként tudják játszani Cipő dalait. Kiderül az igazság” – hangsúlyozta. A Republic 67 néven tovább működő zenekar egyébként csütörtökön, Egerben adja első koncertjét.

Temetői bulit kap Cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top