Sztárok

Apja szerelmi fészkében romantikázik Zámbó Krisztián

Az énekes ugyanabba a szállodai szobába viszi menyasszonyát, ahová apja a szeretőivel elbújt. Az X-Faktor sztárja ma már megszokta a Jimmy-lakosztályt.

Zámbó Krisztián gyakran romantikázik menyasszonyával abban a miskolctapolcai hotelben, ahová apja a szeretőit vitte. Jimmynek a szállodában egy külön lakosztálya volt, ami a mai napig megvan, sőt a hotel tulajdonosa szerint Jimmy szelleme még ma is falak közt él. A Király állítólag azt nem szerette, ha a szobáját a távol töltött napokban másoknak adják ki. Fia, az X-Faktorban feltűnt énekes – aki elverte milliós örökségét – hétvégente gyakran ellátogat apja búvóhelyére kedvesével, Zsuzsival. „Nagyon örülök neki, hogy sikerült megkapnom apu szobáját. Először furcsa volt itt aludni, de aztán egyre jobb érzéssé vált, hiszen ez a környezet ténylegesen olyan, ami apuhoz illett, és sok hozzá kötődő emlékem jön elő” – magyarázta a Borsnak az életét szívesen megfilmesítő énekes.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top