Sztárok

Pál Dénes tisztességtelen ajánlatot kapott

Akit szeretnek, az gyakran kap ajánlatokat – nem mindig olyat, mint amilyenre számít. Pál Dénest is érte már olyan felkérés, amelyikről hamarosan kiderült, nem csupán nem mindennapi énekhangjának szól.

Pál Dénes tisztességtelen ajánlatot kapott„Kerestek már meg úgy, hogy üljünk le, beszélgessünk egy lehetséges közös projektről. Elmondták, hogy mennyire tetszik, amit csinálok, csakhogy a többszörös egyeztetések végül nem vezettek sehová. Az viszont nyilvánvalóan kiderült, hogy más az, amit nagyon is el tudnának velem képzelni, és nem is minden esetben nők” – meséli a megdöbbentő történetet Dénes, aki szerencsére meg tudja védeni magát, azonban nagyon félti és sajnálja ilyen szempontból a szakma női képviselőit – igaz, nem kell ahhoz sem énekesnek, sem modellnek lenni, hogy manapság valakit megtaláljanak a tisztességtelen ajánlatok. A Voice győztese elárulta, már jó ideje nem él párkapcsolatban, azonban sem az érdekből, sem a buliból létrejött kalandok nem vonzzák. „Amíg nem jön a nekem való lány, addig inkább egyedül vagyok, és a családommal, a karrieremmel foglalkozom. Most épp az első saját dalomon dolgozom, és szerencsére országszerte nagyon sok a megjelenésem, fellépésem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top