Sztárok

Ezért magányos Pál Dénes

A volt barátnői sorra megtalálták a boldogságot, ám a Voice-győztes még mindig facér. Az énekes azonban továbbra sem enged az elveiből.

Hosszú ideje nem esett szerelembe Pál Dénes. A januárban véget ért tehetségkutató óta ráadásul még csak randizni sem tud. „Ha egy lánnyal elmegyek valahova, rögtön azt hiszik, hogy a barátnőm” – panaszkodott a Borsnak a Voice győztese, aki megfogadta, ha barátnője lesz, jó ideig eltitkolja. Mint mondja, vágyik egy kapcsolatra, de nem mer rajongókkal randizni, hiszen – állítása szerint – furcsa lenne egy olyan lány mellette, aki rajong érte. Véleménye szerint inkább szakmabelivel kellene próbálkoznia, hiszen egy zenével vagy tévézéssel foglalkozó lány jobban megérti az ő életvitelét. Mindenesetre a duettpartnerével szakító énekes kabalapasinak érzi magát, hiszen az exei már egytől egyig révbe értek; ám reméli, hogy hamarosan ő is olyan boldog lesz, akárcsak volt barátnői.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top