Sztárok

A németeknek bejön ByeAlex dala

Külföldön is az esélyesek közé sorolják a Kedvesem című számot. ByeAlex menedzsere azonban nem tulajdonít nagy jelentőséget a jóslatoknak.

Az Eurovíziós Dalfesztivál német szakkommentátora részletes elemzést adott ByeAlex Kedvesem című számáról, és maximális pontszámmal értékelte azt a német televízióban. Peter Urban dicsérte többek között a magyar énekes szakállát, a banda favágóstílusát és a „tábortűzdal” tökéletességét. „Évszakhoz illő, modern, jól csengő, és úgy gondolom, hogy nagy sláger lehet belőle, akár itt, nálunk is. (…) A dallam fülbemászó, az ének pedig lágy. Ha rajtam múlna, egészen messzire jutna. Remélem, hogy bejutnak ezzel a döntőbe” – mondta a német szakkommentátor, aki a legmagasabb pontszámmal értékelte az Eurovízióra kijutott énekes produkcióját. ByeAlex menedzsmentje örül a németek véleményének, de nem veszi készpénznek azt. „Tanulva a korábbi évek hasonló megnyilvánulásaiból, nem tulajdonítunk neki különösebb jelentőséget” – mondta a Borsnak Bérczes Ádám menedzser.

A németeknek bejön ByeAlex dala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top