Sztárok

Újra a képernyőn Bárdos András

Húsz év után újra sportműsorban szerepel a TV2 egykori műsorvezetője. Bárdos András – aki sportújságíróként kezdte karrierjét – a SportKlubon tér vissza a képernyőre.

Újra a képernyőn Bárdos András. A Tények egykori műsorvezetője a hírek után visszatér ahhoz a témához, amellyel húsz évvel ezelőtt a pályafutását kezdte, mégpedig a sporthoz. Máté Kriszta férje – aki annak idején a Magyar Rádió sportfőosztályán dolgozott – a SportKlub műsorán lesz látható április 22-től a csatorna Dodzsem című új műsorának állandó vendégeként, ahol Hetthéssy Zoltánnal ütközteti majd a véleményét – írja a Blikk. A 48 éves tévés – aki jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese – örül, hogy végre elmondhatja a véleményét szurkolóként is. Bárdos amúgy három és fél éve – a TV2-től való távozása óta – nem szerepelt a képernyőn műsorvezetőként, azóta viszont számos sikerkönyvet tudhat magáénak.

Újra a képernyőn Bárdos András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top