Sztárok

Így vásárolgat a kismama Katalin hercegné – fotó

Meghalt a Vaslady, Észak-Korea rakétatámadással fenyeget több nyugati demokráciát, de a briteket csak az érdekli, vajon mit vehetett Katalin hercegné egy vidéki antikboltban!

Egy civil ugyanis lefényképezte az első gyermekét váró cambridge-i hercegnét, amint a Norfolk grófságbeli Fakenham nevű városban kilép egy antik holmikat árusító boltból. Katalin farmert viselt, lila szűk fölsőt egy szürkés kardigánnal. Hasát megint csak takarta, hol a kezét, hol hatalmas táskáját tette maga elé. A képek természetesen bejárták a brit sajtót, az újságírók pedig megkeresték a kis bolt tulajdonosát, ugyan árulja már el, mit vett a hercegné – pont mintha bármi közük is lenne hozzá.

Így vásárolgat a kismama Katalin hercegné - fotó

Az üzlet tulajdonosa azonban egy szót sem szólt, valószínűleg abban a reményben, hogy ha diszkrét lesz, királyi kuncsaftja többször visszatér hozzá. A diszkréció pedig minden királyi kapcsolat, legyen az barátság, munkakapcsolat vagy akár rokoni viszony, alapvető és legfontosabb sarokköve.

Így vásárolgat a kismama Katalin hercegné - fotó

Azért nem nehéz kitalálni, „hová” vásárolt antik tárgyakat Katalin: valószínűleg Ammer Hallba vett ezt-azt. Ammer Hall egy vidéki kúria, a királynő sandringhami kastélyához tartozó birtokon található, csodálatos park veszi körül. Az uralkodó nemrég ajándékozta oda Vilmosnak és Katalinnak vidéki rezidenciaként.

Fotó: itv.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top