nlc.hu
Sztárok
Múltja után sóvárog Sarka Kata

Múltja után sóvárog Sarka Kata

Napok óta ismét Sarka Kata fogyásával van elfoglalva a sajtó. Aggódó férje pár napja a Facebookon kért segítséget, hogy beszéljék le az emberek Katát a fogyásról. Kata állítja: ő csak olyan akar lenni, mint 19 évesen a szülések előtt.

Múltja után sóvárog Sarka Kata Félreértette Peti, nem fogyásról van szó, hanem diétáról, formálódásról, alakulásról. Egy kilót sem szeretnék fogyni, sőt egy dekát sem. Csak olyan szeretnék lenni, mint a szülések előtt, 19 évesen” – nyugtatta meg Sarka Kata az aggodalomtól körmüket lerágó rajongókat. „Már nem vagyok gyerek, túl vagyok két szülésen, megvannak azok a pontok, amik nem tetszenek. Tudom, hogy a diétán múlik főleg, de ha sportol, lesz valaki olyan, amilyennek anatómiailag lenni kell” – vélekedik Kata, aki ennek érdekében két gyermeke és munkája mellett, naponta látogatja az edzőtermet és a szénhidrátról is lemondott. Sőt két kisgyermeke étrendjét is megváltoztatta, hogy az apróságok már most egészségesebben élhessenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top