Sztárok

Kiakadt a kemény kritikákon Tóth Gabi

Az énekesnő szerint pluszkilókkal jobban szerették őt az emberek. A Szombat esti láz kiesett sztárjának fáj, hogy sokan kritizálják, mindenesetre továbbra is táncolni fog a partnerével – írja a Blikk.

Megdöbbenve fogadta a tévénézők kritikáit Tóth Gabi. A Szombat esti láz legutóbbi kiesője el van keseredve, mert úgy érzi, amióta lefogyott és megtalálta saját egyéniségét, egyre több kritika éri. „Amíg 65 kilós voltam, és úgy néztem ki, mint egy mangalica, sokkal jobban szerettek az emberek. Én voltam a vidéki kislány, lenyalt fekete hajjal, amióta viszont sikerült lefogynom, és rátalálnom önmagamra, mind többet bántanak” – panaszkodott a Szombat esti láz sztárja, aki nem érti, miért neheztelnek rá, ha 25 évesen kivágott vagy miniruha van rajta. A szakításon már túllépett énekesnő állítja, leginkább az irigység beszél az emberekből. Mindenesetre a kiesés – amely még a nővérét, Verát is felháborította – és a kritikák nem vették el Tóth Gabi kedvét a tánctól; úgy döntött, a jövőben is gyakran látogatja a próbatermet.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top