Sztárok

Bódi Sylvi odavan Debreczeni Zitáért

Volt idő, amikor szóba sem álltak egymással, ma pedig már szinte legjobb barátnőnek számít Bódi Sylvi és Debreczeni Zita. A két gyönyörű nő konfliktusának az oka, mi más is lehetett volna, ha nem egy férfi. Az egykori ellentétnek ma már azonban nyoma sincs. Sőt!

„Komolyan mondom, Zita olyan, mint a bor. 🙂 Ahogy érik, egyre szebb lesz. 🙂 Ráadásul, amióta beköltözött a konditerembe, az alakja is még bombább lett. 🙂 Ebben az általam tervezett ruhában volt Győrben a Sugarbird Győr márkaboltunkban. 🙂 Nagy boldogság számomra ilyen szép hölgyeken viszontlátni a kollekcióimat. :)” – tette közzé a hízelgő szavakat facebookos oldalán Sylvi. Bár a lányok között egykor Kedves Ferenc miatt állt a bál, aki előbb Sylvi, később viszont Zita szívét hódította meg, mára azonban szent a béke. Ennek tekintetében pedig még hízelgőbb egy másik gyönyörű szájából egy ilyen kedves bók.

Bódi Sylvi odavan Debreczeni Zitáért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top