Sztárok

Csábítják Liptai Claudiát

Főszereppel várja a műsorvezetőt Németh Kristóf, akivel a Szomszédokban szerepelt utoljára. Ha elmarad a telt ház és a siker, könnyen elúszhat a Játékszín igazgatójának a színházba ölt vagyona – írja a Bors.

Németh Kristóf és Liptai Claudia a gyerekkoruk óta ismerik egymást, a Szomszédokban szerepeltek utoljára együtt, azóta viszont sem színpadon, sem tévéképernyőn nem dolgozhattak együtt. A Játékszín igazgatója most abban bízik, idén talán megvalósulhat az, hogy együtt álljanak színpadon. A Barátok közt egykori sztárja ugyanis főszereppel várja Liptai Claudiát, A Nagy Duett háziasszonyának szereplésétől pedig tömött széksorokat remél. Többek között egy francia vígjáték főszerepét kínálja Claudiának Kristóf, aki három társával együtt a saját pénzét fektette be a színházba. Az exsorozatsztár állítja, a műsorvezetőnő személyisége, tudása garancia a sikerre; sztárgázsit ugyan nem, de versenyképest fizetést tud adni a színésznőnek. Egyelőre nem tudni, hogy Liptai Claudia – aki lehet, hogy hamarosan a Jóban Rosszban sorozatban újra feltűnik – elfogadja-e Kristóf ajánlatát.

Csábítják Liptai Claudiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top