Sztárok

Házassági ajánlatot kapott Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa gyűlölte a lábait, ezért sokáig nem is hordott szoknyát. Képernyőre kerülését követően azonban rengeteg bókot kapott, ami megnövelte önbizalmát, sőt egyre több házassági ajánlatot kap.

Házássági ajánlatot kapott Demcsák Zsuzsa„Jó huszonöt-huszonhat éves koromig nem jártam szoknyában, mert gyűlöltem a lábaimat. Most viszont nagyon sok bókot kapok, ami a lábaimmal kapcsolatos. Na, ez teljesen átfordított, azóta imádok szoknyában lenni. Nekem ez segített” – árulta el a Mokka háziasszonya az Aktív kamerái előtt.

Míg pár évvel ezelőtt inkább levelekkel bombázták a kétgyermekes anyukát, addig ma már, az internetnek hála, facebookos oldalán érkezik naponta több száz hozzászólás, amiben dicsérik vagy épp randira hívják a csinos műsorvezetőt. Zsuzsa nem tagadja, amióta kiderült, hogy különvált férjétől, számtalan ajánlatot kapott már férfiaktól.

Sok olyan üzenetet kapok, hogy ki hogy szeretne velem összeházasodni és hogyan élhetnénk négyesben” – mesélte nevetve Demcsák.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top