Sztárok

Nekiment a közönség Stohlnak

Vegyes érzelmeket váltott ki a hír, miszerint Stohl András játssza majd Koppány szerepét az Alföldi Róbert által megálmodott István, a király című rockoperában. Akad, aki múltja miatt nem látja szívesen a darabban, de mások szerint ideje már elválasztani a magánéletet és a színházat.

Nekiment a közönség StohlnakStohl András és Feke Pál feszül egymásnak augusztusban az István, a király 30 éves jubileumi előadásán. Utánanéztünk, hogyan fogadta az olvasóközönség, hogy Vikidál Gyula után Stohl énekli majd el a legendássá vált dalokat. A hozzászólók között többen firtatják, hogy erkölcsi szempontból nem volt jó ötlet a történelmi személyiség szerepét „rábízni” Stohlra: „És mit keres főszereplőként Stohl András a darabban? Minden bizonnyal egy fiatal, tehetséges színész, akinek sajnos azonban minden erkölcsi hitele elillant a számos ügye miatt. Neki sokáig kellene vezekelnie a »hibáiért«, a jó ügyek mellett az első sorokban (jó példát mutatva!), önzetlenül kiállnia, hogy majd sok idő elteltével a »renoméja« elfogadható legyen! Nekem a »Színház«: az erkölcs, az emberi humánum, a művészet temploma, véleményem szerint oda csak az menjen, aki képes ezt hitelesen átadni, befogadni” –  írja az egyik fórumozó.

Ám vannak, akik megvédik a színészt, és nem engedik, hogy múltbéli hibái miatt a színészi képességeit kérdőjelezzék meg. „Remek szereposztás, biztosan meg fogom nézni. Stohl András nagyszerű színész, a magánélete meg pont nem érdekel” – írta egy Kriszta nevű fórumozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top