Sztárok

Fordulat! Visszatérhet a Jóban Rosszban sztárja

Vérfrissítésre készülnek a Jóban Rosszban sorozatnál. A nézettségéből alaposan vesztett szappanoperát Liptai Claudia mentheti meg – írja a Blikk.

Drámaian csökkent az utóbbi időben a Jóban Rosszban nézettsége, már az egymilliót sem éri el. Ezért – mint a bulvárlap megtudta – vérfrissítésre készülnek a sorozatnál. Már elkezdődtek a tárgyalások arról, hogy a korábban kiírt szereplők visszatérjenek a Csillagvirág Klinikára. A Blikk úgy értesült, most jött el az ideje annak is, hogy felmerüljön Liptai Claudia visszatérése (a színésznő által megformált Zámori Alexa jelenleg kómában van), ami nyilvánvalóan felforgatná Csillagkút életét. Ráadásul Liptai Claudia most rá is ér, A Nagy Duettnek vége, s mivel csupán háromheti váltásban vezeti a Super Mokkát, ideje éppenséggel lenne a felvételekre. A bulvárlap információi szerint Brózik Klári ugyancsak szabad, hazatért már az Egyesült Államokból. Sőt kézenfekvő lehet még a Várnagy Elődöt alakító Szikszai Rémusz visszahívása, amelyen – mint a bulvárlap megtudta – szintén dolgoznak a háttérben. Nagy Tamás nem tagadta a Blikk értesüléseit. „Elég sok szereplő távozott az elmúlt években, és vannak közöttük szép számmal, akik visszaírhatók” – mondta a sorozat producer.

Visszatérhet a Jóban Rosszban sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top