Sztárok

Nyilvánosan vallott szerelmet Varga Iza

Folyamatos magyarázkodásra kényszerülnek a Szombat esti láz párosai az olykor erotikával túlfűtött koreográfiák miatt. Legutóbb Tóth Gabit hozták össze Markó Robival, most Varga Iza került a címlapokra.
Nyilvánosan vallott szerelmet Varga Iza

Néhány szeretnének többet látni a Szombat esti láz táncospárjainak kapcsolatába, mint amennyi van közöttük. A szenvedélyes, olykor erotikus táncmozdulatok miatt gondolhatják az emberek, hogy így csak olyan emberek között szikrázhat a levegő, akik között valóban valós érzelmek dúlnak. Ezúttal Varga Iza volt kénytelen magyarázkodni egy cikk miatt. A cikk írója szerint ugyanis több mint erotikus volt, ahogy a színésznője és párja, Cseh-Szakál Tibi egymáshoz simultak a szombati műsorban, ráadásul zsűri legszókimondóbb tagja, Esztergályos Cecília is zavarba jött a produkció értékelésekor. A Barátok közt Balogh Nórája azonban cáfolja a felröppent híreket, közösségi oldalán üzent. „Ne dőljetek be! Minden a legnagyobb rendben! Ráadásul 18 éve! Erre nem tudnak gombot varrni. Zoli forever” – vallott nyilvánosan szerelmet férjének és két gyermeke édesapjának a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top