Sztárok

Gáspár Laci megszólalt

Gáspár Laci olcsó drogot használt– olvasható a Blikk címlapján. Az énekes közösségi oldalán meglepően reagált a hírekre.

A Nagy Duett sztárjának kálváriája pár hete kezdődött, amikor a bulvárlap azt állította, hogy drogügybe keveredett. A legfrissebb hírek szerint Laci végül arról beszélt a rendőrségnek, hogy korábban élt a könnyűdrognak számító, kati néven elhíresült tiltott szerrel.  Az elmúlt hetek címlapjai után Gáspár Laci az interneten tett közzé egy sejtelmes „nyilatkozatot”, majd pedig mellé csatolta gyermekei fotóját is.

„Drága, szépséges Gyermekeim! Isten tudja, hogy mindent Értük teszek, hogy meglegyen mindig mindenük, hogy tisztességes, jó ember legyen belőlük. Értük hajtok, és nem adom fel, akárhogy is bántanak, támadnak, megaláznak vagy irigykednek! Isten velem, kicsoda ellenem! Én már nem sztárkodni akarok, nem csajozni, bulizni, hanem zenélni! Mert amit elértem eddig, azt Istennek, a Közönségnek és a hangomnak köszönhetem (amit Isten adott)! És csak Ő veheti el! Senki más! Benne bízom most is! És aki benne bízik, az meg nem szégyenül!” – tette közzé Facebook-oldalán Gáspár.

Gáspár Laci beismerte, hogy drogozott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top