Sztárok

Válaszlevélben reagált Gerendás a rajongóknak

Válaszlevélben reagált Gerendás Péter a sok száz hozzászólásra, mely tegnapi búcsúlevelére érkezett.

Gerendás Péter tegnapi búcsúlevele rengeteg rajongót és több sztárt késztetett megszólalásra. Közösségi portáljának oldalát elárasztották a hozzászólások, így Gerendás úgy döntött, válaszlevélben reagál a megkeresésekre.

Válaszlevélben reagált Gerendás a rajongóknak„Drága Barátaim!

Nagyon köszönöm az együtt érző leveleket, tényleg nagyon jólesnek!
Elhatároztam, hogy nem nyilatkozom semmilyen médiának, mert nem akarok haknizni ezzel a számomra súlyos és rendkívül fájdalmas témával. Levelem nem segítségkérés, ahogy írtam. Magamra és a gitáromra támaszkodom, korábbi krízisidőszakaimban is el tudtam tartani magunkat. Nem akarom, hogy bárki a nevére vegyen, nem akarok a politika áldozata vagy pártok házi mártírja lenni. A problémáim nem ma kezdődtek, átívelnek kurzusokon. Nem vagyok egyedül sajnos.

Ha valami értelme volt az én levelemnek akkor az, hogy megkongattam a vészharangot az egész meggyalázott szakmánkért, mert még egyszer mondom, nem vagyok egyedül, nagyon sokunk nevében írtam, amit írtam. Szeretem a hazámat, a honfitársaimat, mindig is az hajtott, hogy értéket teremtsek és itthon boldogan éljek. Ha a szakmámon belül a kollégáimmal együtt van számunkra itthon megélhetési lehetőség, és toleráns szeretetteljes légkör, akkor boldogan maradunk, vagy visszajövünk. Szeretettel: Gerendás Péter”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top