Sztárok

Vastag Csaba új partner után néz

Vastag Csaba nagyon élvezi a Szombat esti láz próbáit és előadásait, de gyakran okoz nehézséget számára a tánc közbeni intimitás, hiszen partnere nem más, mint öccse barátnője.

Vastag Csaba új partner után nézVastag Csabának különösen nehezen teltek a Szombat esti láz próbái. Ezúttal két táncot táncoltak a versenyzők, melyek közül a kifejezetten érzelmes rumba volt Csabiék műsornyitó produkciója. Az érzelmes tánc viszont különös kihívást jelentett, hiszen a táncpartnere az öccse, Vastag Tomi barátnője, így gyakran feszélyezve érzi magát Csaba a túlzottnak tűnő, de elengedhetetlen intimitástól. „Új táncpartner után kell néznem” – fakadt ki viccesen gyakorlás közben, de aztán elmondta, öccsének szerencsére nincs problémája a helyzettel, és mindannyian helyén kezelik a dolgot. „Ez egy tánc” – foglalta össze, és elmesélte, nagyon élvezte, hogy táncukkal ezúttal történetet meséltek el.

A feladattal sikerült megbirkózniuk: méltató szavakkal dicsérte őket a zsűri, egyenesen művészi előadásnak titulálták a produkciót, és a fellépők eddigi legmagasabb pontszámukat kapták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top