Sztárok

Istenes Bence megtorolta a sérelmeket

Istenes Bence megelégelte táncpartnerétől, Südi Iringótól elszenvedett sérelmeit, és úgy döntött, megtorolja azokat.

Istenes Bence megtorolta a sérelmeketIstenes Bencét kemény szavakkal, néha pedig bottal fenyíti Südi Iringó a Szombat esti láz próbái alatt. Bence viszont úgy döntött, hogy megtorolja a sérelmeket és visszavág.

„Eleget szidott már bottal és anélkül, itt az ideje, hogy visszavágjak” – mondta, és nem kímélte Iringót. A próbák során ugyanis úgy döntött, a frászt hozza sikongató párjára minden esetben, amikor a levegőbe emeli. „Vagy elkaplak, vagy nem” – mondta közben nevetve, és hozzátette, igazán aranyos, amikor a lány segítségért könyörögve nevet.

Iringó bevallotta, nehezen bírja, amikor őt próbálják nevelni. És talán jobb is lett volna a korábbi módszernél maradni, a búcsútáncot ugyanis Bencééknek kellett este eltáncolniuk. A kiesést szomorú mosollyal fogadták, és a tánc helyett hosszú ölelés mellett döntöttek, ami igazolta a műsor során elmondottakat, miszerint a csipkelődés ellenére is nagyon szeretnek együtt dolgozni. Iringó sírva is fakadt a műsort követő beszélgetés során, de elmondta, nem bánatában sír, hanem mert nagyon jól érezte magát, és hiányozni fog neki Bence és az együtt töltött idő, hiszen nagyon élvezték a közös munkát és őszintén megkedvelték egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top