Sztárok

Gregor Bernadett unja a zaklatásokat

Gregor Bernadett rosszul viseli, hogy időről-időre olyan üzleti ajánlatokkal találják meg, melyek során MLM értékesítésbe próbálják meg beléptetni.

Gregor Bernadett rosszul viseli, hogy régi és jelenlegi ismerősök is gyakran találják meg MLM jellegű értékesítéssel, ebbe a témába vágó telefonhívásokkal. “Nem akarom a kapcsolataimat üzleti kapcsolatokká minősíteni” – mondja a jelenségről a színésznő, akiben zsigeri ellenállás van a termékértékesítés iránt. Telefonszámokat sem szokott kiadni, amikor ilyen megkereséskor azt kérik tőle, javasoljon néhány munkatársat vagy ismerőst, és nem is érti, hogy amikor az ő számát adják meg, akkor miért nem kérdezik meg őt is előtte, hogy vajon hozzájárul-e. Telefonszámát egyébként eszében sincs megváltoztatni, hiszen ez munkáját tekintve is fontos, így inkább elviseli, hogy időről-időre megtalálják őt ezekkel az ajánlatokkal, amiben leginkább egyébként azt viseli nehezen, amikor egy-egy találkozó során félóra múlva derül csak ki, körmönfont módon, hogy tulajdonképpen miért is szeretett volna beszélgetni vele a régi ismerős.

Gregor Bernadett unja a zaklatásokat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top