Sztárok

Valóságshow-ban keres új tagot a Spice Girls

Victoria Beckham utódját akarják megtalálni.

Brit sajtóértesülések szerint a Spice Girls négy tagja, Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Bunton és Melanie Brown szeretné újra összehozni a lánycsapatot, ám az ötödik egykori tag, Victoria Beckham kijelentette, hogy nem vállalja a szereplést, mivel ő a divattervezői karrierjére és a családjára koncentrál.

A többiek azonban ahelyett, hogy négyesben próbálnák feltámasztani popkarrierjüket, inkább úgy döntöttek, hogy egy tehetségkutató valóságshow-ban keresnek majd az új ötödik tagot a csapatba. A műsor részleteit a Spice Girls egykori menedzsere, Simon Fuller segítségével dolgozzák ki, és minden bizonnyal nagyon hasonlít majd a tévékben már futó, más énekes realitykre. A tehetségkutatót leghamarabb 2015-ben rendezhetik meg, annál előbb ugyanis a csapat tagjainak nincs ideje rá. A tervek szerint amint megtalálják az új tagot, az együttes vele kiegészülve turnéra indul majd. Van egy olyan érzésünk, hogy a kutya nem lesz rá kíváncsi…

Valóságshowban keres új tagot a Spice Girls

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top