Sztárok

Netes sztár lett Schobert Norbi kislánya

Őstehetségnek mondják Schobert Larát, aki mindenféle zenei előképzettség elindult a gyerek-Megasztár válogatóján. Ugyan kiesett, de azóta énektanárhoz jár, a szülei pedig beletörődtek, hogy nem lesz belőle fitneszlady – írja a Bors.

Schobert Lara is versenybe szállt a TV2-n hamarosan induló, Az Ének iskolája című zenei tehetséggondozó műsorba, amelynek már megvannak a zsűritagjai. Hiába mondta a 9 éves kislányról Kasza Tibor és Janicsák Veca, hogy őstehetség, a tévécsatornának mégsem volt elég. A kiesés azonban nem vette el az énekesnőnek készülő Lara kedvét, azóta énektanárhoz jár. „Most már biztos, hogy Larát nem érdekli a sport, hobbiszinten lovagol és korcsolyázik, de ő nem lesz fitneszlady. Egy szabadon szárnyaló művészlélek, aki (…) mindenféle előképzés nélkül hangszerel és dalokat ír. Támogatom őt a terveiben” – jelentette ki Schobert Norbi, aki idővel rájött, kitől örökölte kislánya a tehetséget. Mint kiderült, a családban volt egy híres zenekutató. A fitneszguru dédnagyanyjának a testvére, Rajeczky Benjámin Kodály Zoltán közvetlen munkatársa volt, Norbi pedig tőle eredezteti kislánya muzikalitását. Az énekesi babérokra törő Larának a válogatáson rögzített produkciója iránt mindenesetre már most óriási az érdeklődés: egy nap alatt 250 ezren töltötték le.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top