Sztárok

Élő adásban sírta el magát Liptai Claudia

Édesanyja emléke és a színpadon debütáló kislánya egyszerre tette szomorúvá és boldoggá A Nagy Duett háziasszonyát. Képtelen volt magán uralkodni Liptai Claudia, csak nyelte a könnyeit élő adásban.

Kislánya tánca és elhunyt édesanyja emléke olyan érzelmi vihart kavart Liptai Claudiában, hogy képtelen volt magán uralkodni. A Nagy Duett vasárnapi adásában – amelyben exférje, Gesztesi Károly is búcsúzott – a színpadon pityergett, Tilla sietett a segítségére, és átvette a szót. A műsorvezetőt Szabó Győző és Király Linda Smile című száma kavarta fel. „Ilyen megható helyzetben nekem mindig az anyukám jut eszembe először, hogy milyen boldog és büszke lenne, ha láthatna engem és az imádott kisunokáját egy színpadon” – árulta el a Borsnak. Liptai Claudia kislánya, a hatéves Panka ugyanis első alkalommal lépett színpadra, Kökény Attila és Cseke Katinka mögött táncolt a műsorban.

Élő adásban sírta el magát Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top