Sztárok

Lebukott az RTL Klub sztárja

Bajor Imre csak két évig tudta betartani a fogadalmát. A színész ugyanis újra ivott. A barátai aggódnak érte – állítja a Blikk.

A bulvárlap állítása szerint visszatalált az italhoz Bajor Imre. A Lovagias ügy előadása után a Karinthy Színház melletti presszó felé vette az irányt, ahol elfogyasztott néhány pohár röviditalt – állítja a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, hogy a színész egy hölggyel és egy férfival poharazgatott, annak ellenére, hogy korábban azt mondta: soha többet egy kortyot sem fog inni. Bajor Imre 2010 őszén került anyagi válságba, és egészsége is megromlott, ám felesége és barátai segítségével talpra állt, és búcsút intett az alkoholnak. Akkor kerek perec kijelentette, hogy végleg leszámol az itallal. A barátai aggódnak a színészért, akin – állításuk szerint – érezhető a gondterheltség és a rosszkedv, az anyagi lehetőségei ugyanis beszűkültek, de ő lelkileg képtelen feldolgozni ezt a helyzetet.

 

Fotó: Prizma TV / Sajtóklub
Fotó: Prizma TV / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top