Sztárok

Százmilliós csalásba keveredett Klapka

Rendőrök hallgatták ki a 84 éves üzletembert. Klapka György azonban állítja, visszaéltek a nevével, és önhibáján kívül került a rendőrség látókörébe - írja a Blikk.

Klapka Györgyöt egy több százmilliós értékű aranytömbökkel összefüggő csalás miatt idézte be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya. Mint kiderült, kisbefektetők tucatjaitól csalt ki pénzt egy bűnbanda dubai aranyat ígérve nekik, 35 százalékos haszonnal. Több károsult, amint rájött, hogy becsapták, feljelentést tett. Állításuk szerint a milliós nagyságrendű összegeket azzal csalták ki tőlük, hogy Klapka György K. Bélával közösen utazott ki az Egyesült Arab Emírségekbe, ahol Mary Zsuzsi exe – aki már a végrendeletét is elkészítette – saját szemével ellenőrizte az aranyszállítmányt. Az „aranyember” – aki idén Thaiföldön nyaraltatta alkalmazottjait – azonban semmit sem tudott az egész üzletről, s teljesen felháborodott azon, hogy önhibáján kívül került a rendőrség látókörébe, hiszen – mint mondja – ő ugyanis mindig becsületesen üzletelt.

Százmilliós csalásba keveredett Klapka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top