Sztárok

Adele lelépett a családjával

A Now magazin információi szerint Adele gyermekével és párjával együtt Angliából az Egyesült Államokba költözik. Állítólag Robbie Williams beszélte rá a változtatására.

Adele lelépett a családjávalTöbb hetet töltött az Egyesült Államokban a brit énekesnő, akit idén Oscar-díjjal is jutalmaztak.Bár rettentően hiányzott az otthona, barátja Robbie Williams és felesége próbálták meggyőzni arról, hogy végleg költözzön ki családjával együtt Los Anglesbe. Robbie azt mondta a 24 éves énekesnőnek, hogy sokkal nyugodtabban és nagyobb biztonságban nevelheti fel a gyerekét ott”– írja a brit magazin.

Nem igazán értjük miről is beszél Williams, ugyanis Adele alig tudott fiával együtt lelépni a reptérről, amikor fiával az Egyesült Államokba utazott. És bár Williams hatalmas sztár Európában, “odakint” senki nem ismeri, míg Adele… Nos maradjunk annyiban, hogy az ő dalait ott is unalomig nyomják a rádiók. Így nehezen tudjuk elképzelni, hogy nyugodtabb életük lenne Los Angelesben.

A lap szerint Adele és párja Simon, már beszéltek egy ingatlanirodával, és hamarosan egy teljesen elszigetelt Beverly Hillsben található luxusingatlan tulajdonosai lesznek. A brit rajongók nem igazán örülnek a hírnek, hogy kedvenc férfi előadójuk után, most Adele is lelép hazájából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top