Sztárok

Nagy dobásra készül Zámbó Krisztián

Az egykori x-faktoros állítja, nem átlagos az élete, ezért szívesen megfilmesítené. Már azt is eldöntötte, hogy melyik hollywoodi sztárra osztaná a főszerepet – írja a Bors.

Zámbó Krisztián szerint filmet lehetne forgatni az életéről, a forgatókönyv pedig már megvan, hiszen nemrég kiadta önéletrajzi könyvét. „Nem vagyok szent, nem vagyok hős, nem is akarok az lenni. Persze ha film készülne a könyvből, lehetnék az” – jelentette ki az egykor öngyilkosságot fontolgató énekes. Krisztián mindenesetre Daniel Craigre osztaná a főszerepet, mivel – saját bevallása szerint – többen is azt mondták rá, hogy hasonlít az új James Bondra. Legutóbb éppen az X-Faktor során mondogatták neki, hogy „craiges” a fizimiskája, ezért a Zámbond nevet ragasztották rá a versenytársai. Jimmy fiának nagyon jólesik, hogy sokan a neves színészhez hasonlítják, de mint mondta, inkább Zámbó Krisztián maradna, ha lehet.

Megfilmesíteni életét Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top