Sztárok

Külön személyzet vigyáz Liptaiék kislányára

Amint vége A Nagy Duettnek, Liptai Claudia és Gesztesi Károly külön-külön elviszi majd nyaralni Pankát. Így kárpótolják a kislányukat a kimaradt hétvégékért – írja a Bors.

Liptai Claudia és exférje, Gesztesi Károly hétvégenként együtt állnak A Nagy Duett színpadán, ezért a televíziós elfoglaltságaik miatt meg kellett oldaniuk kislányuk, Panka felügyeletét. „Máskor is dolgoztunk már egyszerre Claudiával. Ugyanaz a stáb vigyáz Pankára most is, mint korábban” – mondta Gesztesi, aki duettpartnerével, a frissen eljegyzett Csézyvel még mindig versenyben van. Liptai Claudia elmondása szerint a vasárnap esti felvételek idején vagy a barátnője, vagy a bébiszitter vigyáz Pankára, aki az évek alatt olyannyira családtaggá vált, hogy a kislány pótnagyinak hívja. A Nagy Duett végeztével mindkét szülő úgy tervezi, hogy kárpótolja Pankát a kimaradt hétvégékért. Mint Gesztesi elárulta, áprilisban ő is és Claudia is elutazik a kisgyerekkel pihenni valamerre.

Külön személyzet vigyáz Liptaiék kislányára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top