Sztárok

Így kezdett új életet Demcsák Zsuzsa

A tönkrement házassága után talpra állt Demcsák Zsuzsa. A válófélben lévő műsorvezető a gyerekeivel új életet alakított ki, a rossz emlékektől és tárgyaktól pedig igyekezett megszabadulni – írja a Blikk.

Lezárta eddigi életének talán legnehezebb szakaszát Demcsák Zsuzsa. Visszaköltözött a régi családi otthonba, és kezdi összeszedni magát lelkileg. „Eljött a tavasz, és úgy érzem, ez nekem is egy üzenet arra, hogy igenis kezdjem újra. Kitakarítottam a lakást, minden rossz emléktől, kacattól megszabadultam. Nemcsak fizikailag, de spirituálisan is nagy volt a jelentősége számomra” – árulta el a válófélben lévő tévés. Demcsák Zsuzsa jelenleg minden szabadidejét a gyerekeivel tölti, s elmondása szerint „az egységüket egy ideig senki sem fogja megbontani”. Sőt a Mokka műsorvezetője úgy döntött, hogy ezentúl önmagára is odafigyel a gyermekei érdekében. Elhatározta, hogy olykor eljár kényeztető kezelésekre, kozmetikushoz, vesz egy-két új dolgot magának, valamint röplabdázni is visszamegy.

Így kezdett új életet Demcsák Zsuzsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top