Sztárok

Testőreivel mentette fiát Zámbó Jimmy

Ha bajba került Zámbó Krisztián vagy a család bármely tagja, Jimmy mindig a testőreit küldte, hogy megvédjék. Az x-faktoros énekesnek azonban mindig megbocsátott az apja, bármit is követett el – írja a Blikk.

Zámbó Jimmy nem tűrte, ha a szeretteit bántják, ezért ha kellett, a testőreit küldte, hogy rendet tegyenek és megvédjék a hozzátartozóit. Minderről az önéletrajzi könyvében vall Zámbó Krisztián. Mint az egykor léhűtő életet élt énekes elárulta, „igazából mindig is beszari gyerek volt, csak próbálta ennek az ellenkezőjét mutatni”. A könyvében egy sztorit is felemleget, amikor vidéken egy tanyán garázdálkodott a barátjával, többek között szétugráltak egy szalmabálát, a gazda pedig megkergette őket, társát pedig felpofozta. Mire Krisztián felhívta az apját, hogy menjen le hozzá, mert bántják őket Nagykátán. Jimmy azonban nem ért rá, ezért marcona testőreit küldte a fia védelmére, mégpedig Mercedesszel a hatás kedvéért. A testőrök aztán kicsit ráijesztettek a gazdára, mondván, „hogy merte a Jimmykének a kisfiát megfélemlíteni”, majd megtérítették a szétszedett szalmabála árát is. A korábban öngyilkosságot is fontolgató Krisztián ugyan komoly fejmosást kapott az apjától, de a harag másnapra mindig elszállt.

Testőreivel mentette ki fiát Jimmy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top