Sztárok

Öngyilkos akart lenni Zámbó Krisztián

Jimmy után akart menni az egykori x-faktoros, ugyanis hosszú ideig képtelen volt feldolgozni apja halálát. Saját bevallása szerint kisiskolásként igazi bandavezér volt Csepelen; hiába volt meg mindene, mégis lopni járt. Apja azonban mindent elnézett neki.

Máig nem dolgozta fel édesapja elvesztését a további zenei karrierre vágyó Zámbó Krisztián. Olyannyira nem, hogy édesanyja szerint Jimmy után akart menni. Állítólag heteken át zokogott otthon, alig aludt, nem evett, nem beszélt, rokonai attól rettegtek, hogy nem éli túl a tragédiát – írja a Bors az x-faktoros életrajzi könyvében megjelentekre hivatkozva. „Állandóan az öngyilkosság gondolata járt a fejében, ezért igyekeztem mindig mellette lenni, beszéltetni, beszélgetni vele. Arról ugyanis hallani sem akart, hogy pszichológushoz vigyem” – árulta el édesanyja, aki reméli, miután Krisztián kiírta magából a fájdalmat, végre megnyugszik. Csoma Vera szerint Jimmy elvesztése és valószínűleg a korai válásuk is közrejátszott abban, hogy Krisztián önbizalomhiányban szenved. Mint a Blikk beszámolt, könyvében arról is vall az apja örökségét elherdáló Krisztián, hogy a szülei válása után rossz társaságba keveredett, rendőrségi ügyei is lettek, mivel amolyan helyi bandavezérré vált Csepelen, s még lopni is járt, hiába volt meg mindene. Eleinte csokit, cukrot, erkélyekről ruhákat, majd idővel italt is lopott a barátaival. Jimmy azonban mindig kiállt mellette, még a legzűrösebb időszakokban is, és elnézte neki a balhékat.

Öngyilkos akart lenni Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top