Sztárok

A szeretőjével járt haza Zámbó Jimmy

Az életrajzi könyvében édesapja szeretőjéről is ír Zámbó Krisztián. Mint a vallomásokból kiderül, édesanyja csupán miatta tűrte az édes hármast – írja a Blikk.

Igazi édes hármasban élt Zámbó Jimmy: egyszerre lakott együtt Zámbó Krisztián anyjával, Verával, és az időközben barátnőjévé lett Edit asszonnyal. Mint az x-faktoros önéletrajzi könyvéből kiderül, édesanyja 7 hónapos terhes volt Krisztiánnal, amikor rájött, hogy kialakulóban van valami Edit asszony és Jimmy között. „A felesége voltam ugyan, de tudtam, hogy neki minden szerelme mellett voltak kalandjai is. Ő ilyen volt, vagy elfogadja valaki, vagy nem. Én elfogadtam” – árulta el a kötetben Krisztián édesanyja, Csoma Vera. Jimmy első felesége a kisfia miatt tűrte el a szerelmi háromszöget, de mint bevallotta, kellemetlen és nehéz volt számára. „Egy darabig még a válás után is együtt laktunk Imivel, de az már szörnyű volt. Mivel mindig odajárt az Edit is. (…) Nekem iszonyúan nehéz volt ezt az egészet végigcsinálni” – mesélte Vera asszony, aki sokáig titkolta Krisztián előtt, hogy már elvált az apjától. Az egykori x-faktorosnak – aki elverte apja örökségét – azonban nem tűnt fel az édes hármas, kisgyermekként nem vette észre, hogy mi van apja és Edit között, csupán arra figyelt fel, hogy a szülei egyre többet veszekednek.

Újabb titkok Zámbó Jimmy nőügyeiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top