Sztárok

Liptai és Gesztesi: “Ebből még lehet valami”

Puszit váltanak, megölelik a másikat, évődnek, viccelődnek egymással, éppen úgy, mint szerelmük kezdetén. Mindezt A Nagy Duett élő adásában!

Liptai és Gesztesi: Nem csoda, hogy Claudia és Gesztesi meg is kapta a háttérből: „Ebből még lehet valami!” A műsorvezető a bekiabálónak csak annyit válaszolt: „Majd meglátjuk, hogy mi…” Egy biztos: szeretetteljes a kapcsolat az egykori házaspár tagjai között, és szemmel láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. Sőt, mintha Claudia a volt férjének szurkolna, állandóan dicséri őt és duettbeli párját, Csézyt. Valószínűleg soha nem ejtette még ki ilyen gyakran a fantasztikus szót. Legalábbis nem Gesztesire.

Amúgy úgy tűnik, A Nagy Duett egyre családiasabb műsor lesz. Az utolsó adásban Bangó Margitnak az unokái szurkoltak, Cseke Katinkáért a kislánya izgult a háttérben, főleg az édesanyja angolkiejtése miatt, amin az előző napokban Panni próbált javítani. De jelen volt Dopeman kislánya és a szülei is. Lehet, Erdélyi Mónikának és Gáspár Lacinak is jól jött volna kabalaként, ha valamelyik csemetéjük a stúdióban szurkol, talán akkor nem estek volna ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top