Sztárok

Részletek – Így búcsúztak Jockey-tól

A sorozat és Dallas városa március 11-én vesz végső búcsút Jockey Ewingtól és az őt alakító Larry Hagmantől.

Emléknappal tisztelegnek Larry Hagman előtt Dallas városának polgármestere hivatalosan is Larry Hagman-nappá nyilvánította március 11-ét a tavaly novemberben elhunyt sorozatsztár emlékére. Az Egyesült Államokban aznap kerül adásba ugyanis a Dallas azon epizódja, melyben eltemetik Jockey Ewingot.

„Ez az epizód nemcsak a megemlékezésre ad lehetőséget, de arra is, hogy kifejezzük köszönetünket Larrynek, amiért megosztotta velünk tehetségét és hihetetlen életszemléletét. Március 11-én tedd fel a Stetson-kalapod, viselj cowboycsizmát egész nap, és gondolj arra, hogy ha Larry itt lenne velünk, azt mondaná: ne aggódj, légy boldog, és érezd jól magad!” – olvasható a közleményben, melyet Hagman egykori kollégái és barátai, többek között a Samanthát játszó Linda Gray és a sorozatban a fiát alakító Josh Henderson is megosztottak hivatalos Facebook-oldalukon.

Nem kis felháborodást keltett a rajongók körében, hogy az Oscar-gálán a filmipar az elmúlt év során elhunyt legkiemelkedőbb alakjai előtt tisztelgő kisfilmjéből a szerkesztők kihagyták Larry Hagmant. Március 11-én azonban végre mindenkinek alkalma lesz méltóképpen elbúcsúztatni a legendás sztárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top