Sztárok

Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián

Az énekes nem titkolja, léhűtő életet élt apja, Zámbó Jimmy pénzéből. Milliókat költött drogra, bulikra és rossz üzletekre, miután húszévesen megörökölte apja vagyonát – írja a Blikk.

Pár év alatt költötte el az apjától örökölt milliókat Zámbó Krisztián, aki 20 évesen lett vagyonos ember. Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a Zámbó Jimmy-vagyon egy részét. Állítja, rossz társaságba keveredett, és rossz döntéseket hozott. Mint önéletrajzi könyvében bevallotta, belevetette magát az éjszakába; ecstasyval, speeddel és kokainnal próbálkozott, heroinnal azonban sosem. „Bíztam a haverokban. Abban, hogy amit velük csinálok, az nem lehet rossz. (…) Csak költöttem a pénzt. (…) Közben meg próbáltam belefogni mindenbe. Szórtam az apámtól örökölt pénzt. (…) Céget alapítottam, üzletet nyitottam, de valahogy mindig belebuktam” – árulta el az egykori x-faktoros, aki jelenleg barátnője méretes kebleivel ismerkedik. A pénzzel azonban nem tudott jól bánni, hiszen semmiféle üzleti tapasztalata nem volt, így rövid idő alatt tízmilliós vagyont veszített. Később pedig a barátainak hitt nehézfiúk fosztották meg a maradék pénzétől.

Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top