Sztárok

Botrányt okozott Hajdú Péter

Tiszteletlenül viselkedett a tévés Lagzi Lajcsinál a Hal a tortán című műsor felvételén. A házigazdát kiakasztotta, hogy Hajdú Péter folyamatosan mobilozott, miközben ő éppen a családjáról sztorizgatott – írja a Blikk.

Botrányba fulladt a Hal a tortán hétfő esti adásának felvétele. Hajdú Péter viselkedésén nemcsak a stáb, hanem a többi vacsoravendég is kiakadt. A Frizbi műsorvezetője – akiről botránykönyv készül – ugyanis unottan ült az asztalnál, órákon keresztül mobilozott a társaság előtt, beleásított a házigazda, Lagzi Lajcsi arcába, amikor ő a családjáról mesélt, és azt sem tagadta, hogy halálosan unja magát. Ennek ellenére állítja, ha ő nem lett volna ott, a buli meghalt volna. Sőt Hajdú – aki kiakadt az eurovíziós eredményen – azzal érvelt, hogy ő Lajcsi legrégebbi barátja, így többet megengedhet magának, mint mások. A házigazda ugyan próbálta magát türtőztetni, de ez igencsak nehezére esett.

Botrány okozott Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top