Sztárok

Terápiával áll talpra Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián a napokban jelentette meg könyvét. Mint mondja, azért látta szükségesnek, hogy megtudják, ki is ő. És ennél azért kicsit többről is van szó.

Zámbó Krisztián könyve a napokban jelent meg, és mint a Blikkből kiderül, azért érezte szükségesnek megjelentetni, mert úgy érezte, eljött az ideje, hogy kiírja magából, ki is ő. Nyilatkozatában elmondta, dalszerzőnek és énekesnek tartja magát, aki igenis tud énekelni, viszont egész életét tekintve lelki problémákkal küzd. A könyv megírása ezért tulajdonképpen terápiát is jelentett neki.
Másfajta terápiában viszont nem gondolkozik, mert elkerülhetetlennek tartja, hogy bármikor kiboruljon. „Úgysem tudom elkerülni, hogy kiboruljak. Most jól érzem magam, mert jót beszélgetünk, de két-három óra múlva történhet akármi, ami padlóra küld. Van, hogy úgy kelek reggel, mintha az ötös lottót nyertem volna meg, aztán meg jön valami rossz, és azt érzem, vége a világnak” – foglalta össze a napjait Jimmy ismét gyászoló fia.

Terápiával áll talpra Zámbó Krisztián

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top