Sztárok

Váratlan végeredmény az Eurovízió döntőjében

Nagy meglepetéssel zárult A Dal döntője: a közönség szavazatai alapján ByeAlex képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Dal döntőjének koncepciója eltért az elődöntőben és középdöntőben tapasztaltaktól: ezúttal a zsűri csak véleményezett, majd sorrendet állított, és az így kialakult első négyes közül dönthette el a közönség, kit szeretne győztesként a nemzetközi megmérettetésre juttatni. Radics Gigi, Vastag Tamás és Kállay-Saunders András mellett ByeAlex került a szavazásra várók közé, közülük pedig a közönség úgy döntött, hogy a papírformával ellentétesen ByeAlexet szeretné a nemzetközi színpadon látni.

Rejtély, hogy kik szavaztak a fiúra, hiszen az internet 90 százalékban döbbenetet sugárzó kommentekkel van tele: az emberek szinte el sem hiszik, hogy ez lett a végeredmény, hiszen, mint sokan hangsúlyozzák: “világklasszis” énekesek álltak a döntőben. Hatalmas a felháborodás, vagy inkább a szomorúság – márpedig elvileg ez volt a többség akarata. Sokan – celebek és civilek – nyilatkoznak úgy: szégyen, hogy “énektudás nélkül”, ez a “tingli-tangli” dal képviseli majd Magyarországot. Bár azt sokan hozzáteszik, nem személy szerint az induló Alexszel van bajuk – ő amúgy szimpatikus, csak “nem ide való”.

Váratlan végeredmény az Eurovízió döntőjében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top