Sztárok

Újra háborúzik Liptai és Hajdú Péter

Liptai élő adásban szólt be Hajdúnak, majd a sajtón keresztül kezdett üzenni egymásnak a TV2 két sztárja.

A nyelvét Gesztesin köszörülő Liptai élő adásban szólt be a jelen nem lévő Hajdú Péternek, amikor A hal a tortán című műsor forgatásáról beszélgetett Galambos Lajcsival és Dukai Reginával. A beszélgetés során hamar kiderült, hogy nem sikerült mindenkinek összecsiszolódnia a vacsorashow forgatásakor, sőt Hajdú annyira megbántotta Dukait, hogy sírás is lett a vége. „Hidd el nekem, Regina, most komolyan, ezt ő csinálja! Egyébként halálosan érdektelen sztori lenne, ami körülötte van – reagált Liptai. – Muszáj maga köré tupírozni a dolgokat. Ne beszéljünk már itt róla! Kit érdekel Hajdú Péter?”
A Bors megkereste Hajdú Pétert, hogy reagálhasson a történtekre, aki gyorsan rövidre is zárta a hírt. „Liptai Claudiával ellentétben Dukai Reginát nagyon kedvelem. Egyébként az eset után elnézést kértem tőle egy apró ajándék kíséretében. Liptai Claudia véleménye kicsit sem érdekel! Soha nem voltunk barátok és nem is leszünk” – mondta a műsorvezető. Liptai azonban azt állítja, sokkal inkább mondta az elhangzottakat női összetartozásból és viccből, mint ellenségeskedésből, bár valóban nem összejáró barátok Hajdúval. Mindenesetre elnézést kért, amennyiben túl bántónak találta volna az Aktív műsorvezetője az elhangzottakat.

Újra háborúzik Liptai és Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top