Sztárok

Rabszolga lett Zámbó Krisztián

Barátnője mellnagyobbító műtétet végeztetett magán, aminek nem örült az énekes. Mindenesetre amíg kedvese lábadozik, addig minden házimunka az x-faktorosra hárul – írja a Blikk.

Négyszáz köbcentis kebleket csináltatott magának Zámbó Krisztián barátnője, Takács Zsuzsi. Az óriás melleket még szoknia kell a versenytársával, Stone-nal összeálló énekesnek, aki sehogy sem tudta lebeszélni kedvesét a beavatkozásról, hiába kérlelte. „Az operáció előtti utolsó este elköszöntem az igazi ciciktől, de úgy rendesen. Megsimogattam őket, és mondtam nekik, hogy »sziasztok«. Mégiscsak két évig voltak a kezeim között” – mesélte az énekes, akinek napokon belül megjelenik az életrajzi könyve. Mivel Zsuzsi a műtét után eleinte nagy fájdalmakkal küzdött, ezért a 32 éves x-faktorosra hárult a házimunka. „Rabszolga lett belőlem, főzök, mosok, szinte mindent én csinálok” – árulta el Krisztián, aki egy takarítónőt is felvett, mert egyedül már nem győzte. Zámbó Jimmy fia amúgy még nem szokta meg párja új cicijeit; elmondása szerint „még meg kell ismerkednie az új barátaival”.

Rabszolga lett Zámbó Krisztiánból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top