Sztárok

A siker tette boldogtalanná Szulejmán feleségét

Amióta a színésznő elvállalta Szulejmán szultán feleségének szerepét, a magánélete éppen olyan boldogtalan, mint a sorozatbeli karakteré.

 

A siker tette boldogtalanná Szulejmán feleségét

Akik a Szulejmán sorozatból ismerik Nur Aysant, talán fel sem ismerik azokon a képeken, amelyeken mosolyog. A török színésznő I. Szulejmán szultán feleségét, Mahidevrant alakítja az RTL Klub sorozatában, és csak a legritkább esetben láthatjuk vidámnak. Persze nem meglepő, hiszen ő alakítja a hárem legboldogtalanabb asszonyának szerepét.

Mindez azonban óriási sikert hozott a színésznőnek, aki 2011 óta sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat, igaz, inkább csak a munkában. Ahogy egyre sikeresebb lett Nur karrierje, úgy lett egyre boldogtalanabb a fiatal nő.

Először a házassága jutott válságba, és hiába próbálta megmenteni, 2011-ben elvált férjétől Murat Aysantól. A válása után nem sokkal megismerkedett a kollégájával, Necati Sasmazzal, akibe szinte rögtön beleszeretett. Egészen tavaly októberig esküvőről beszéltek, ezért is volt olyan meglepő a szakításuk. A barátaik is azt hitték, kibékülnek, de ekkor jött a hideg zuhany: a férfi titokban megnősült, és a török lapok szerint Nur Aysant is az internetes fotókból értesült minderről. Másnap a színésznő nem tudta eltüntetni a sírástól duzzadt szemét, de nem akarta, hogy bárki szánakozzon rajta. Feltöltött az internetre egy képet, amelyen állítólagos új barátjával látható. “Boldog vagyok, és ugyanezt kívánom Necatinak is” – írta a képhez a Szulejmán sztárja. Igaz, ezt kevesen hiszik el a színésznőnek, akinek éppen olyan balsorsú a szerelmi élete, mint a nagy sikerű sorozatbeli szerepének.

Férjétől három év után vált el. Szeretője (nagy kép) legnagyobb titokban másik nőt vett el. Új párja lehet az igazi?
Férjétől három év után vált el. Szeretője (nagy kép) a legnagyobb titokban másik nőt vett el. Új párja lehet az igazi? (alsó kép)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top