Sztárok

Becsajozott A Nagy Duett sztárja

Hosszú évek óta tartó magány után rátalált a szerelem Kasza Tibire. A Nagy Duett zsűritagja egy hét után költözött össze 14 évvel fiatalabb kedvesével, és azóta is dúl köztük a szerelem – írja a Blikk.

Már nem magányos A Nagy Duett ítésze, Kasza Tibor. A 34 éves zenész – aki korábban a Megasztár zsűrijébe is pályázott – egy közös barátjuk fotóján látta meg Andit az interneten, és azonnal felkeltette az érdeklődését. Ezért elkezdte keresni a 20 éves lányt, ám csupán fél évvel később találkoztak először. Egy gyöngyösi kávézóban órákig beszélgettek, egy hétre rá pedig Kasza Tibor felajánlotta a fiatal lánynak, hogy költözzön hozzá Pestre. A zenész most úgy érzi, ez jóval több, mint futó kaland, akár házasság és családalapítás is lehet a szerelemből. „Ő az a nő, akire egész életemben vártam. Odaadó, gyönyörű, kedves” – áradozott fiatal kedveséről. Már a gyerekvállalás is szóba került a szerelmesek között. „Soha életemben nem voltam még ilyen boldog. (…) Annyira biztosak vagyunk az érzéseinkben, hogy esküvőről még nem, de arról már beszéltünk, hogy 1-2 éven belül szeretnénk gyermeket” – mondta el A Nagy Duett zsűritagja, akit korábban Iszak Eszterrel hoztak össze.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top